vuoteni 2013 I/II

Vuosi on loppu ihan kohta, joten tulen nyt julkaisemaan vuosikoosteen 2013 ekan osan. Tässä esittelen ekat puoli vuotta ja ensi vuonna tulee toinen osa. Oli ihanaa lukea vanhoja postauksia näihin kuviin liittyen ja huomaten, että kyllä tän blogin pitämisessä on kehitytty, vaikka itse sanonkin.
  tammikuu

Tammikuussa esiteltiin meikkejä blogissa, nautittiin vähän enemmästä lumesta kuin tänä vuonna, opeteltiin kuvaamaan kuuta ja luokka oli sekaisin tamagosta ja bike racesta. Tuntuu oudolta, meidän luokka ei enää ikipäivänä näyttäisi tuolta.

helmikuu

Helmikuussa käytiin katsomassa vanhojentansseja, kuunneltiin Justinin uutta levyä ja ostettiin samaiseen henkilöön liittyvä hajuvesi. Vietettiin ystävänpäivän halipäivää ja käytiin katsomassa jääkiekkomatsia. Karsittiin vähän kynsilakkoja huonommalla tai paremmalla menestyksellä, sillä näyttää, että suurimman osan omistan vieläkin!

maaliskuu

Maaliskuussa katsottiin jalkapalloa ja musta tuli ekaa kertaa fyysisesti blondi. Oltiin kaverilla (Lotta on muuttunut ihan hiukan :D), sain polvituen kipeään polveen (*sarkastisesti 'no eiku käsivarteen'*) ja vietettiin serkun synttäreitä.

huhtikuu

Huhtikuussa käytiin kaverin kanssa katsomassa Pakko tanssia -ohjelmaa eturivissä (ei vitsi meillä oli silloin hauskaa!), oltiin toisen kaverin synttäreillä ja väsättiin toi ihana kortti, tilattiin Hollisteria, täytettiin tukioppilashakemuksia ja käytiin juhlimassa isovanhempien luona.

toukokuu

Toukokuussa lakkailtiin keväisiä kynsiä ja revittiin farkkuja. Kuvailtiin perhosia ja ihmisiä (miten musta onkin näin paljon kuvia, hehheh). Oltiin naapureiden luona (mopokuva). 
  kesäkuu

Sitten päästänkin jo kesäkuuhun, eli vuoden puoliväliin ja samalla mun lempparikuukauteen. Kesäkuussa oli siis mun synttärit ja kauan kaivattu loma. Sain vihdoin uuden kännykän, käytiin perheen kanssa ajeluilla, oltiin yhdessä kavereiden ja serkkujen kanssa ja luettiin paljon kirjoja. Kesä oli vuoden 2013 paras kausi.

En ihan hirveästi kertonut kuvista, mutta toivottavasti ne kertovat enemmän! Kertkokaa mitä piditte :) Ja hyvää uutta vuotta 2014!

11 comments:

 1. Ihana postaus ja kivoja kuvia. :3

  http://helja-onesteptomylife.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. ei toki ole otettu jutta ervaston blogista

  ReplyDelete
  Replies
  1. kuule, tällaisia on vaikka missä! :D

   Delete
  2. http://annika-o.indiedays.com/2013/12/29/throwback-to-2013-part-1/
   tässä yks esimerkki sulle :):):):):)

   Delete
 3. minkäikäinen oot ?:)

  ReplyDelete
 4. Kiva postaus! :)

  ReplyDelete
 5. http://nooruuuu.blogspot.fi/2014/01/linkkaa-blogisi-top-5.html

  pääsit linkkaa blogisi top-5!:)

  ReplyDelete
 6. hei vitsit sulla on sika ihana blogi! jämähdin heti selaamaan vanhempiaki tekstejä ja eka ajatus oliki et haluun lukee myös jatkossa mitä kaikkea puuhailet :)
  http://kuoletvainkerran.blogspot.fi/ käy vilkasee myös mun blogi jos haluut :---)

  ReplyDelete

leave a comment, be nice.