vuoteni 2013 II/II

Nyt onkin toisen osan aika! Eilen vietin uutta vuotta perheen ja naapureiden kanssa ja varmaan on tulossa joitain kuvia uudesta vuodesta. Asiaan siis, ja nythän lähdetään liikkeelle henäkuusta.

heinäkuu

Heinäkuussa tapahtu paljon kaikenlaista. Käytiin jokkueen kanssa Kokkola Cupissa. Vietettiin aikaa taas kavereiden kanssa ja mm. perheen kanssa mentiin uimarannalle, jossa vesi oli jäätävää. Linnanmäellä mä viihdyin kameran kanssa enkä halunnut edes ranneketta, remontoitiin saunamökkiä ja viihdyttiin myös kentän laidalla. Luin kirjoja ihan himona.

elokuu

Elokuussa vietettiin kavereiden kanssa tyttöjeniltaa, tilattiin ihanuusvanssit ja ostettiin kouluvaatteita, käytiin laivalla ja nähtiin samalla kerralla Redrama. Näköjään rusketuinkin ihan kivasti.

syyskuu

Syyskuussa järjestettiin koulujenväliset urheilukisat, leivottiin omenapiirakkaa, kuvailtiin syksyisiä lehtiä, käytiin syysmarkkinoilla ja pidettiin taksvärkkipäivä. Lisäksi oltiin tukioppilasleirillä ja suoritettiin tukioppilaskoulutus siellä.

lokakuu

Ihana lokakuu ja syysloma! Tässä kuussa tein printtipaidan, blogissa esiteltiin huonetta ja syyslomaksi lähdettiin Roomaan. Justin alkoi julkaista uusia singlejä - vihdoin - ja kaverin luona värjäiltiin hiuksia. Kokeiltiin uutta browniereseptiä. Kuten huomaatte, Rooman matka hallitsee tätä kollaasia :D

marraskuu

Marraskuussa hurahdin Sookie Stackhouse -kirjasarjaan ja muisteltiin Roomaa CD-levyä tekemällä. Tilattiin uusia puhelimenkuoria ja koulussa pidettiin rasismin vastainen tunti. Valmisteltiin historian oppilastyötä ja kuvailtiin creepyä auringonlaskua.

joulukuu

Lopuksi joulukuu. Silloin aloitettiin rippikoulu, rakennettin piparkakkutalo, jonka päällä oli enemmän kunta kuin ulkona, paria poikkeuspäivää lukuunottamatta. Kuvailtiin lunta kun sitä tuli, kuunneltiin joululauluja ja töllötettiin Vampyyripäiväkirjoja koneelta. Tehtiin salaattia, koristeltiin kuusta ja lopulta vietettiin joulua.

Tällainen oli minun vuoteni 2013, ja toivon että tästä vuodesta tulee vähintään yhtä hyvä! :) Mulla oli tosi kivaa näitä tehdessä ja toivottavasti tekin tykkäsitte! Huomenna onkin jo karu paluu koulun penkille, mutta eiköhän siitä selvitä. Heippa!

3 comments:

  1. Mukava postaus ja upee blogi sulla! :) Ihanan isot kuvat :)

    Käy tsekkaamassa mun vuoden kohokohdat --> http://lavidaalreves-helena.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Haastoin sut! :)
    http://mirtzuuu.blogspot.fi/2014/01/haaste_3.html

    ReplyDelete

leave a comment, be nice.