i am back

markkinat pyörä1 pyörä2 016 006 015

Hei pitkästä aikaa!

Tuntuupa oudolta pitkästä istua koneen ääressä näissä merkeissä. Yhtäkkiä alkoi vaan tuntua, että kuvia olisi taas kiva alkaa julkaista jossain. Koulussa kirjoitettiin kirjallisuusblogia ja uskon, että se oli osasyyllisenä siihen, että bloggaus tuntuu taas hyvältä idealta. Viimeinen niitti asiaan oli, kun käytiin äidin kanssa katsomassa hänen tuttunsa valokuvausnäyttelyä. Ja boom - tässä sitä ollaan.

Ihan ekaksi päätin muuttaa ulkoasun uudeksi. Blogin tyypiksi tulee tästä lähtien valokuvausblogi. Se tarkoittaa mulle sitä, etten stressaa näistä kirjoituksista postauksissa, vaan julkaisen kuvat vaikka ilman tekstiä. ne puhukoot puolestaan. Varoittelen jo etukäteen, että kaikki kuvat eivät tule olemaan ihan juuri otettuja - kesältä on niiiiin paljon kivoja kuvia julkaisematta!

Lisäksi mun instagram on muuttunut vähän erilaisemmaksi valokuvagalleriaksi. Sinne pääset tästä! Toivottavasti tämä nyt lähtee tästä käyntiin hyvin. Postailen ehkä kerran viikossa ainakin ensalkuun.

Nämä kuvat markkinaviikolta (pari viikkoa sitten), jolloin näitä kuvia joku saattoi nähdä Salon Seudun Sanomissa ja heidän nettisivuillaan! Hyvää lokakuuta kaikille (en voi olla ainoa, joka on ihan hyped tästä ajasta!)

No comments

Post a Comment

leave a comment, be nice.