link your blog -faves

Linkkaa blogisi -postaukseen tuli ihan kivasti linkkejä, ja löytyihän sieltä ne viisi suosikkia! Mun mielestä näissä kaikissa yhteistä ovat hyvälaatuiset kuvat ja miellyttävät ulkoasut. Olen yleensä aika nirso blogin olemuksen suhteen: hyväkin blogi voi jäädä epämiellyttävän ulkoasun takia lukematta...

Toivottavasti muillekin löytyy näistä jotain uutta lukemista!

tiia-valokuvaa

Tiia Juutinen Photography: Tiia on 18-vuotias media-alan opiskelija, joka on lähtöisin Oulusta. Tiian blogiin olen aina välillä eksynyt ja hänen kuvansa ovat joka kerta tehneet vaikutuksen. Älyttömän upeita (varsinkin hyönteiskuvat)! Valokuvapainotteiset ja vähätekstiset postaukset ovat mun mieleen (näkyy myös omassa blogissani, heh).

jereviinikainen

Jere Viinikainen: Jere on 20-vuotias tuleva valokuvauksen opiskelija, ja n. kuukausi takaperin hän vaihtoi Oman elämäni kunigas -bloginsa nimen nykyiseksi. Blogissa paljon hyvälaatuisia valokuvia (henkilökuvista tuli mun suosikkeja) ja tekstiä, jota on mukava lukea. Jere tekee myös videoita. (Oikean yläkulman kuvassa mallina Iris Haapanen.)

tiiajennyy

Tiiajenny: Tiia on 19-vuotias auralainen, joka pitää monipuolista lifestyle-blogia. Blogista löytyy niin valokuvaus- kuin reseptipostauksia (Tiia on muuten leipuri-kondiittori.). Kuvat ovat raikkaita ja laadukkaita ja tekstiä on sopivasti!

illicit-hiraeth

Illicit Hiraeth: Tämän blogin takaa löytyy vuonna 2000 syntynyt Anu Helsingistä. Blogin kuvat ovat kauniita (aika paljon luontoaiheisia, tykkään) höystettynä kivoilla teksteillä. Lisäpointseja kivasta ulkoasusta.

kuviakin kiinnostaa

Kuviakin kiinnostaa: Lean blogi olikin mulle jo tuttu ja ollut pitkään yksi suosikeistani. Lea on lähtöisin Orimattilasta ja on mun ikäinen. Upeiden kuvien (makrokuvat erityisesti) lisäksi löytyy mm. valokuvausvinkkejä!

8 comments:

 1. Kiva kuulla että pääsin sun suosikkeihin, kiitos paljon! <3

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Kiva löytää ittensä sun suosikeista ja samalla tästä postauksesta löyty myös pari ihan uutta blogiakin ittelle selailtavaks :)

  ReplyDelete
 3. Olipa mukava nähdä oma blogi sun suosikeissa! Kiitoksia <3

  ReplyDelete
 4. Kiitos vielä blogini esittelystä! Löytyi tuosta itsellenikin pari vähän vierampaa blogia, joihin pitää vielä tutustua tarkemmin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä kestä ja mukava, että löytyi uutta! :-)

   Delete

leave a comment, be nice.